4 Teknik Mudah Buat Content Guna Website Percuma

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kadang-kadang pening juga nak cari ayat power untuk buat content ni kan? Dah habis ayat sampai tak tahu nak tulis apa lagi.

Content ni penting untuk mempromosikan produk atau perkhidmatan terutama bagi peniaga kecil.

Jangan risau, Niaga kini nak kongsikan cara buat content guna laman web percuma. Jom kita belajar teknik ni.

4 Teknik Buat Content Guna Website Percuma

1. https://alsoasked.com

Korang tekan search term tu. Then nanti akan naik question dalam mind map.

Cth : i search cookies

2. https://answerthepublic.com

Dari question ni nanti korang boleh create content.

Cth : i search blouse

3. https://answersocrates.com

Cth : i search skincare

4. https://questiondb.io

cth: i search cake

Dah tak pening lagi nak buat content ni. Ikut je cadangan berdasarkan soalan tu. Jelas tak? Cuba dulu ikut langkah diberikan. Semoga berjaya!

[Baca juga Strategi ‘Rolling’ Duit Bisnes Kalau Taknak Rugi Waktu Pandemik Ni]

Pastikan anda kongsikan info bermanfaat ini dengan kawan-kawan, keluarga dan di semua platform sosial anda.

Semoga perkongsian anda ini akan dapat memudahkan urusan mereka yang memerlukan dan menjadi asbab pahala berpanjangan.ini

Like & Follow Niaga Kini untuk lebih banyak info terkini mengenai perniagaan, isu semasa, kerjaya, bantuan & keusahawanan.

Sumber: Princess Fatin@pvncessfatin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here